Bryns El Tele & Data AB

Vi är ett väletablerat elföretag som utför alla vanligt förekommande elektriska-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. Bryns El Tele & Data AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholms området med omnejd.

Elinstallation till Elservice

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Goda referenser finns. Några av våra nöjda och återkommande kunder är bl.a. Caprio AB, Aleris AB och Järfälla församling/ Svenska kyrkan.

Behöriga Elektriker

Bryns El Tele & Data AB innehar behörighet som elektriker, följer rådande kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen EIO och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Vi hjälper dig med rådgivning och utför energibesparande åtgärder i bostäder och kontor med hjälp av bland annat LED-Belysning.

Elbolag i Stockholm

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Bryns El Tele & Data AB ger givetvis garantier på utförda arbeten, och innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Vi har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss för hur vi kan hjälpa dig i din nästa installation!